Pěnivý aromaterapeutický  krasavec


Tento fešák patří mezi vaše TOPovky v domácí péči! Je to jemný, ale zároveň brilantní pleťový čistič, který stáhne i ten nejhutnější klaunský make-up. 

Na první pohled se tváří jako olej, ale po spojení s vodou se mění na jemňoučkou pěnu. Olej je aromaterapeutický, což znamená, že hýčká nejenom vaši pleť, ale i unavenou mysl. Neskutečně krásně voní! Po očištění vás pleť nebude pnout a je opravdu hebká na dotek.

Intenzivní poklady:

  • Za pěnivý efekt může přírodní pěnidlo – světlice barvířská, která i silně hydratuje.
  • Squalen (extrakt ze španělských oliv) a kyselina hyaluronová se postarají o ten sametový finiš na pleti – mají velké hydratační schopnosti.
  • Růžová kytička arnika horská se postará o zklidnění pleti – je protizánětlivá, takové přírodní antibiotikum.
  • Kombucha dodá pleti potřebný vitamín B.


Tenhle univerzální čistič je vhodný pro pleti zralé, suché, citlivé a smíšené. Je fajn i pro dětskou pokožku. Můžete si ho dopřát i na domácí péči.

Chladivá gelová maskovací vzpruha


Myslím, že ve žhavých měsících roku není nic příjemnějšího, než chladivý pocit na pleti. Proto jsem pro vás pořídila tuhle chladivou krasavici – zklidňující gelovou masku! 

Tváří se jako něco, co na první pohled neuvidíte. Je totiž průhledná. Prostě čistý gel. Ale nenechte se obalamutit fádním vzhledem. Tenhle poklad je velmi intenzivní. Ocení ji především pleti spálené sluncem. Kůže křehké, citlivé až přecitlivělé. Pleti jakkoliv podrážděné a začervenalé. Díky dokonalému chladivému efektu a spoustě aktivních pokladů.

Intenzivní poklady:

  • Aloe vera… je snad třeba něco dodávat? Je to jedna ze zásadních rostlin v péči o pleť. Tahle africká kráska pochází z rodu asfodelovitých (pro přírodní nadšence) a je skvělá na zklidnění pleti. Působí protizánětlivě, hojí a dobře hydratuje.
  • Měsíček lékařský patří také mezi svaté grály kosmetiky. Pár slovy – protizánětlivý, antiseptický, antibakteriální poklad. Snižuje otoky! 
  • Extrakt z kostivalu – hojí a perfektně působí proti podráždění.


Maska bohužel není k dostání v domácí péči, ale její účinky si užijeme při našem profi pečování 😉 

Aromaterapeutická zálivka s kyselinou hyaluronovou


Určitě jste si všimli, že vás během vašeho ošetření zaprašuju (a možná lehce budím) voňavou mlhou. Protože hydratace není nikdy dost! 

Dámy a pánové, představuji vám tenhle hydratační skvost – aromaterapeutickou mlhu s kyselinou hyaluronovou. Její velkou předností je právě zmiňovaná kyselina hyaluronová, která má skvělou vlastnost. Naváže na sebe velké množství vody a tu dopraví do spodních pater pokožky.

Je skvělá pro všechny typy pletí. Používá se jako 2. krok domácí péče nebo jako akutní závlaha během celého dne.

Intenzivní poklady:

  • Levandulový olej je zklidňující a pomáhá ukonejšit i zahlcenou psychiku. Grapefruitový olej je silně protizánětlivý a pomáhá redukovat nechtěné bakterie na kůži.
  • Vitamíny a minerální látky vám do pleti nabombí skvělý zelený čaj, který také zmírňuje otoky.
  • Aloe vera a heřmánek… svaté grály kosmetiky.

Tuhle fešandu si můžete pořídit i na domácí pečování a dopřávat si tak kýženou závlahu a osvěžení pleti každý den.